Amerikaanse Hotdogkar huren

Een hotdogkraam of hotdogkar huren op locatie?

Onze hotdogkar – hotdogkraam is 100% authentiek. Geïmporteerd uit U.S.A., origineler kan haast niet! De hotdogkar – hotdogkraam kan met gemak 350 hotdogs per uur verwerken. En hij is van alle gemakken voorzien. In het middelste gedeelte zit een grote afsluitbare koelbak waar fris(dranken) in gekoeld kunnen worden. Een Amerikaanse hotdogkar huren en uw gasten op locatie verwennen met de lekkerste hotdogs, wie wil dat niet?

De gasten kunnen zelf de broodjes garneren met diverse toppings zoals, zuurkool, (gedroogde) uitjes, augurkjes en uiteraard een ruime keuze uit diverse sauzen.

Bij De Smulbus zijn we zeer flexibel in de verhuur, dit om zo goed mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen. U kunt de hotdogkar huren en plaatsen op de plek die u maar wenst. De hotdog kar is qua afmeting niet heel erg groot zodat we ook eventueel binnen kunnen staan bij feesten en evenementen. U kunt middels ons offerte formulier aangeven waar en op welk tijdstip u de hotdogkar wenst te reserveren. Tevens kunt u vermelden hoeveel broodjes we vanuit de hotdogkar dienen te serveren. Wij zorgen dat u binnen 24 uur de offerte per mail krijgt aangeleverd.

Hotdogkraam op locatie

Wij serveren uw gasten een overheerlijke Amerikaanse Hotdog. Onze standaard sauzen en toppings zijn ketchup, curry, mosterd, chilisaus en mayonaise. Ook gebakken uitjes, augurken, verse uitjes en natuurlijk zuurkool ontbreken niet. In overleg zijn de toppings uit te breiden.

Wij bereiden de lekkerste worsten voor onze hotdogs. Op verzoek is het mogelijk hotdog worsten te bereiden  van 100% kippenvlees. Ook bestaat er de mogelijkheid om vegetarische of glutenvrije hotdogs aan te bieden, dit weliswaar tegen een meerprijs, afhankelijk van het aantal personen. 

De hotdog kraam wordt verhuurd met alles erop en eraan. Dus inclusief de broodjes, worsten, sauzen, toppings, servetten, hotdogbakjes, schaaltjes en bestek voor de toppings etc. Aan u de keuze of u de broodjes zelf wilt serveren, of het door ons laat doen. 

Een hotdogkar huren met personeel? Een kleine of een grote hotdogkar? Alles is bespreekbaar.

Onze hotdogkar uitsluitend te huur inclusief bemanning met een vanaf

Wij leveren maatwerk. Indien u direct prijsinformatie wenst, klik dan op een contact formulier of neem telefonisch contact met ons op.

Huur een hotdogkraam inclusief personeel

In overleg maken wij een passende offerte afgestemd op uw feest en de aantallen hotdog broodjes.
Een hotdog kar huren? U kunt in het contact formulier uw wensen vermelden.
Let op! Onze hotdogkar is uitsluitend met bemanning te huur, tegen een minimum- / startprijs van € 550,00 ex. eventuele parkeerkosten en 9% btw. Deze prijs is weliswaar inclusief etenswaren en hotdogkar.

Hotdogkar huren op een beurs of evenement?

Bent u op zoek naar iets origineels op uw evenement als lunch of ter promotie van uw bedrijf tijdens een beurs? Wat dacht u van een lekkere hotdog? Wist u dat in Amerika hotdogs onmisbaar zijn tijdens een honkbalwedstrijd. Daarnaast is het geen alledaagse snack, waardoor iedereen wel een lekkere warme hotdog kan waarderen.

Uiteraard leveren wij ook de broodjes, worsten, diverse sauzen, toppings en garnituur. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, alles is bespreekbaar.

Kinderfeestje?

Een leuke aanvulling om een kinderfeestje of Sinterklaas viering compleet te maken is om naast de hotdogkraam onze geweldige limonade kabouter te huren. De kinderen kunnen met de levensgrote kabouter zelf hun bekertje limonade vullen, hoe leuk is dat?
Op de pagina van de limonadekabouter leest u wat de mogelijkheden zijn.

Handig om te weten

Het enige wat wij van u nodig hebben is een mooie plek om de hotdog kar te plaatsen. De kraam is selfsupporting en heeft geen stroom aansluiting nodig. Binnen een straal van 10 kilometer hanteren we geen voorrijkosten, daarbuiten zijn we genoodzaakt om reiskosten per gereden kilometer te rekenen.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina