Vegetarische frikandel

Yes, yes, yes! Eindelijk een vegetarische ”gefrituurde” frikandel verkrijgbaar.

Nieuw in ons assortiment, de gefrituurde vega-frikandel!

De vegetarische frikandel is een uitbreiding van de vegetarische producten die De Smulbus in haar assortiment heeft. De frikandel is ontwikkeld in samenwerking met de Vegetarische Slager en is onder meer gemaakt met soja, waaronder eiwit en vezels, en de bekende frikandelkruiden.

Als vegetariër is een bezoekje aan de snackkar soms toch een uitdaging. Naast een frietje wil je ook een lekkere snack, maar veel meer keuze dan een vegetarische loempia, bamischijf of kaassoufflé is er niet. En je weet nog goed hoe lekker die frikandel smaakte toen je wel nog vlees at?

Gelukkig hoef je niet meer te wachten om een vegetarische frikandel te bestellen. Met deze uitbreiding op ons succesvolle vega-assortiment kan iedereen genieten van een vleesloze snack’.

Smaak van de vegetarische frikandel 

De vegetarische frikandel komt qua smaak en structuur heel dicht bij de vleesvariant komt. Dat is het uitgangspunt van al onze vegasnacks, want het moet toegankelijk zijn vegetariërs, flexitariërs en vleesliefhebbers. Hij heeft het uiterlijk van een frikandel, de bite en de smaak komen erg in buurt van de vlees variant.

De Smulbus - vegetarische frikandel

Aanbod vegetarische snacks bij De Smulbus

Onze frietkraam staat geregeld op locatie in  Alkmaar, Amsterdam en Utrecht., maar De Smulbus is mobiel en kan op bijna elke locatie komen. Van op de bouw, bedrijfslocaties tot kleinschalige feestjes.
De verkoop van vegetarische snacks is een belangrijke stap in verduurzaming van de voedselketen. De Vegetarische snacks van De Smulbus draagt bij aan een omschakeling naar een eerlijker voedselvoorziening. Dankzij een steeds groter aanbod kunnen mensen een broodje frikandel of kroket eten zonder zware druk te leggen op dieren, mensen, natuur en milieu.

Voor meer informatie over ons vegetarische aanbod, klik op de onderstaande link: vegetarische snacks.

Benieuwd hoe de vega frikandel smaakt en wilt u onze snackkar huren? Informeer naar de mogelijkheden. 

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina