Frietkar huren Amsterdam

Frietkar huren in Amsterdam of omgeving?

U wilt een frietkar huren op locatie voor uw verjaardag of bedrijfsfeest? Dan huurt u een frietkraam bij De Smulbus. Origineel en smakelijk. Het huren van een frietkar is eenvoudig: vul het contactformulier op onze website in, en u hebt nog dezelfde dag antwoord.

Een frietkar met uitstraling

Frietkraam De Smulbus is al vele jaren een vertrouwde verschijning op feesten en bedrijfsevenementen. Onze frietkraam zorgt voor een opvallende verschijning op uw feest. Een absolute publiekstrekker die uw evenement nog aantrekkelijker maakt. In onze frietkraam hebben we een krachtige frietoven, zodat we in korte tijd grote hoeveelheden friet kunnen bakken. Groot of klein, u kunt onze frituur voor al uw feesten huren.

Een frietkar huren doet u bij De Smulbus

Een frietkraam huren in Amsterdam of een andere locatie? De Smulbus is het juiste adres hiervoor.  Al vanaf € 595,00 kunt u onze frietkraam huren. 

Afhankelijk van het aantal personen rijden wij door heel Nederland. Een frietkraam op locatie huren is een leuke manier om uw gasten van een voortreffelijke catering te voorzien.  Onze frietkramen voldoet aan de laatste eisen. En is dus de manier om uw feest, communie, buurtfeest, bedrijfsfeest of wat voor feest ook een extra glans te geven.

Natuurlijk komen wij ook bij uw bedrijf of instelling met een frietkraam op uw locatie. Wij verzorgen in iedere regio in Nederland een frietwagen op locatie. Ook op uw evenement kunt u een patatkraam huren. 

Kortom u bent aan het juiste adres bij De Smulbus voor uw snackcatering. Is uw interesse gewekt? Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden. Deze zijn eindeloos te noemen.  

De Smulbus op locatie & bemanning

Wij zijn een klein bedrijf en dat blijven we graag. De lijnen zijn kort en dus is alles snel geregeld heeft waardoor we een scherpe prijs kunnen bieden. Onze frietkraam is altijd bemand door vriendelijke bediening die uw feestje extra tot een succes maakt.

Verantwoorde friet uit onze frietkraam op locatie

Je hebt friet en friet. Bij de frietkraam van De Smulbus krijgt u echt lekkere en verantwoorde friet. Wij snijden de aardappelen namelijk zelf met de hand en bakken de friet in onverzadigde olie. Dat is niet alleen gezonder, dat proeft u ook. Smaakvolle patat uit onze frietkraam is een feestje op zich.

Regio Amsterdam

Een frietkar huren in Amsterdam of omgeving? Voor een verjaardag, bedrijfsfeest of evenement bent u op het goede adres.
Met lekkere en verantwoorde snacks komen we bij u langs door heel Nederland. Mail ons even, info@smulbus.nl. U krijgt vandaag nog antwoord. Dan heeft u het maar meteen geregeld!

Gezellige friet kar

De patat moet niet alleen lekker en verantwoord zijn. U wilt ook een mooie frietwagen zien. Dat betekent vanzelfsprekend dat u ook een gezellige patatbakker in de frietwagen wilt hebben staan. Daar zorgen wij voor. We zijn een klein bedrijf en weten wie er in de frietkraam staat. Onze frietkraam is altijd bemand door vriendelijke en gezellige mensen die op uw feest compleet maken.

Huur De Smulbus voor uw Infracatering

De gemiddelde bouwvakker of mensen die met hun handen in de buitenlucht werken, genieten het meest van een patatje of een broodje hamburger.

Veel te bieden

Buiten het standaard snack assortiment, is er een mogelijkheid om de nodige gezonde voeding aan te bieden. Van vers fruit tot een simpel broodje kaas, maar een lekkere tosti behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we zowel warme als koude dranken aan en zelfs in de koude maanden behoort soep tot de mogelijkheden. Kortom genoeg diversiteit om uw personeel of klant te verwennen.

Snelle bediening

Een groot voordeel van onze catering is, dat we direct mensen kunnen voorzien van een maaltijd. U hoeft niet te wachten en daardoor loopt de planning van uw project eenvoudiger.
Wij zijn bewust een klein bedrijf. Dit heeft als voordeel dat er korte lijnen zijn en ten opzichte van andere cateraars, waardoor we een scherpe prijs bieden.

Catering op locatie door heel Nederland

We staan op vele plekken in Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Aalsmeer, Hoofddorp enzovoort. Buiten de randstad kunt u ons ook vinden. Afhankelijk van de aantallen en afstand komen we door heel Nederland. Eigenlijk staan we regelmatig in heel Nederland met onze frietwagen van De Smulbus.

Social media

Om een indruk te krijgen van onze De Smulbus, zie onze facebookpagina voor recente boekingen met foto’s.

Hoorn – Amsterdam – Utrecht – Hoofddorp – Beverwijk – Zaandam – Haarlem – Purmerend – Hilversum -Alkmaar Heerhugowaard – Almere – Amersfoort – Delft – Heemstede – Aerdenhout – Bennebroek – Hillegom – Spaarndam – Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Heemskerk

Assendelft – Wormer – Castricum – Uitgeest – Zaanstad – Aalsmeer – Badhoevedorp – Leiden – Hilversum – Schagen – Zwaag – Middenmeer – Medemblik – Wognum Enkhuizen – Schoorl -Bergen – Egmond – Heiloo – Wormerveer – Middenbeemster – Zandvoort – Amstelveen – Schiphol – Muiden – Breukelen – Mijdrecht

Maarssen – Alphen aan den Rijn – Lisse – Noordwijk – Wassenaar – Scheveningen – Den Haag – Ter Aar – Woerden – Mijdrecht – Naarden – Bussum – Huizen – Baarn – Soest – Zeist – Nieuw-Vennep

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina