Een frietkar huren in Hoofddorp

Een frietkar huren op locatie

Een frietkar huren op locatie in Hoofddorp of elders?
Voor een verjaardag, bedrijfsfeest, bouwplaats of evenement bent u op het goede adres met onze gezellige friet kar! 

Met lekkere en verantwoorde snacks komen we bij u langs door heel Nederland. Mail ons even, info@smulbus.nl. U krijgt vandaag nog antwoord. Dan heeft u het maar meteen geregeld!

Een frietkar huren met heerlijke friet

Bij De Smulbus is het mogelijk om een friet kar op locatie te huren in Hoofddorp en diverse andere steden of dorpen. Uw feest, bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, bouwplaats locaties of andere festiviteiten, worden extra leuk met onze Smulbus op locatie. U kunt. We rijden van noord naar zuid en van oost naar west.

U en uw gasten zullen genieten van de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar handgesneden Vlaamse friet. Daarbij horen natuurlijk lekkere sausjes en misschien ook ijsjes om het plaatje compleet te maken. We hebben verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen. Zo weet u van tevoren al wat het gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Mobiele friet kar als bedrijfskantine?

Onze frietkar kunt u ook huren als mobiele bedrijfskantine. Denk aan wegwerkers en werkers aan het spoor of op een bouwlocatie. Wij verzorgen graag de lunch voor deze mannen. Onze makkelijk verplaatsbare snackkar rijden wij zo door naar de volgende werkplek langs de weg of bouwlocatie. En voor deze harde werkers kunnen we ook een gezond stuk fruit meenemen.

Smulbus op locatie Amsterdam

Verantwoorde friet in Hoofddorp uit onze frietkar

Wij zijn een klein bedrijf met veel ervaring in de fastfoodcatering. Een van onze specialiteiten is onze eigengemaakte Vlaamse patat! We snijden de aardappelen zelf en het voor- en afbakken doen we in gezonde, onverzadigde olie. In onze frietkraam is verantwoord frituren normaal. En dat proeft u. Smaakvollere patat bestaat er niet! Maar we hebben veel meer in huis. Kijk even op onze website, www.smulbus.nl, voor onze andere snackmogelijkheden om een frietkar op locatie te huren.

Uw eigen friet kar huren?

Met onze friet kar kunt u écht alle kanten op. De Smulbus rijdt namelijk door heel Nederland! En wilt u ook nog iets anders aanbieden naast patat? Ook dat kan met onze frietwagen. U kunt er ook nog uw eigen frietwagen van maken. Wilt u uw logo op de frietwagen? Doen we voor u!

Gezellige frietkar huren

Maar de patat moet niet alleen lekker en verantwoord zijn. U wilt een gezellige patatkraam huren voor een feest? Dat betekent dat u ook een gezellige patatbakker in de kraam wilt hebben staan. Daar zorgen wij voor. We zijn een klein bedrijf en weten wie er in de patatkraam staat. Onze patatkraam is altijd bemand door vriendelijke en gezellige mensen die op uw feestje niet misstaan.

Wat kost een kwalitatieve frietkar huren?

Dan wilt u natuurlijk graag weten wat het huren van een friet kar kost. Maar standaardprijzen hebben we niet. De prijs is afhankelijk van waar uw feest is, voor hoeveel personen wij onze frietkraam moeten inzetten, of u nog andere snacks wilt aanbieden en op welke tijden u onze frietkar op uw feestlocatie wenst. Uw wensen en budget zijn de basis voor een passende prijs.

Ook een frietkar op locatie huren?

U kunt frietkar op locatie De Smulbus huren in o.a. in Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Beverwijk, Zaandam, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Alkmaar, Heerhugowaard, Almere, Amersfoort, Delft, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hillegom, Spaarndam, Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Heemskerk, Assendelft, Wormer, Castricum, Uitgeest, Zaanstad, Aalsmeer, Badhoevedorp, Leiden, Hilversum en nog veel meer plaatsen in Nederland.

Meer info over onze patatkraam

Bent u geïnteresseerd in een frietkar op locatie voor uw feest? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mail ons, Bel ons of Stuur een Whatsapp bericht.

U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website www.smulbus.nl. Wij beantwoorden uw vraag dezelfde dag nog.

Een frietkar op locatie oa. Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Beverwijk, Zaandam, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Alkmaar, Heerhugowaard, Almere, Amersfoort, Delft, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hillegom, Spaarndam, Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Heemskerk, Assendelft, Wormer, Castricum, Uitgeest, Zaanstad, Aalsmeer, Badhoevedorp, Leiden, Hilversum en nog veel meer plaatsen in Nederland.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina