Frietkraam huren Heerhugowaard

De lekkerste frietjes bij frietkraam De Smulbus in Heerhugowaard

Onze specialiteit is zelfgemaakte, vers gesneden Vlaamse friet! We snijden elke aardappel met de hand, waarna deze wordt voorgebakken en gebakken. In vloeibare plantaardige olie, die veel onverzadigde, gezonde vetten bevat. We noemen dat ‘verantwoord frituren’.

Verantwoorde friet uit onze frietkar

Wij zijn een klein bedrijf met veel ervaring in de fastfoodcatering. Een van onze specialiteiten is onze eigengemaakte Vlaamse patat! We snijden de aardappelen zelf en het voor- en afbakken doen we in gezonde, onverzadigde olie. In onze frietkraam is verantwoord frituren normaal. En dat proeft u. Smaakvollere patat bestaat er niet! Maar we hebben veel meer in huis. Kijk even op onze website, www.smulbus.nl, voor onze andere snackmogelijkheden.

Wij staan voor simpliciteit, kwaliteit en vriendelijkheid

Ons concept is simpel: wij zijn een moderne patatwagen op wielen. Wij komen bij u op locatie om u en uw gasten te voorzien van heerlijk verse frieten en snacks. Wij zijn altijd voorzien van een vriendelijke lach en een losse sfeer van communiceren, gewoon zo lekker gewoon.

Het enige dat nodig is om de patatwagen op uw locatie te krijgen is een ruimte waar onze patatwagen (6,5m x 2m) goed in past.

Een kinderfeestje met De Smulbus?

Een leuke aanvulling om een kinderfeestje of Sinterklaasviering compleet te maken is om naast de frietkraam, onze geweldige limonade kabouter te huren. De kinderen kunnen met de levensgrote kabouter zelf hun bekertje limonade vullen, hoe leuk is dat?
Op de pagina van de limonadekabouter leest u wat de mogelijkheden zijn.

Groot aanbod snacks

Huurt u een snackwagen van de Smulbus, dan haalt u vele lekkere snacks in huis:

  • Overheerlijke eigengemaakte patat
  • Soep
  • Tosti’s
  • Bittergarnituur
  • Frisdranken
  • Lekkere koffie
  • Ijsjes
  • Een keuze uit snoep.

Met De Smulbus kunt u alle kanten op. Zelfs ‘onbeperkt eten’ behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over een passend aanbod voor uw genodigden.

Een frietkraam met heerlijke friet op locatie

Bij De Smulbus is het mogelijk om een Patatwagen op locatie te huren in Utrecht, Amsterdam, Hoorn, Amersfoort en diverse andere steden of dorpen. Uw feest, bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, bouwplaats locaties of andere festiviteiten, worden extra leuk met onze Patatwagen op locatie. U kunt deze Patatwagen op locatie huren in alle andere steden en dorpen van het land. We rijden van noord naar zuid en van oost naar west.

Wat nemen we mee wanneer u hebt gekozen om een Patatwagen op locatie te huren? U en uw gasten zullen genieten van de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar handgesneden Vlaamse friet. Daarbij horen natuurlijk lekkere sausjes en ijs om het plaatje compleet te maken. We hebben verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen. Zo weet u van tevoren al wat het gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Aan alles is gedacht

Binnenkort een communie in de agenda gepland, een jubileum, hoogtepunt viering of familiefeest? Een bedrijfsfeest, open dag of nieuwjaarsborrel? Bij u thuis of op een andere locatie? Onze frietkraam komt bijna op elke locatie.
Wij beschikken over eigen statafels die desgewenst mee komen. Van A tot Z is aan alles gedacht. Van prullenbakken tot eigen stroomvoorziening.

Ook een frietkraam huren?

De Smulbus komt overal van Noord tot Zuid en van Oost tot west.

U kunt frietkraam De Smulbus huren in o.a. in Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Beverwijk, Zaandam, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Alkmaar, Heerhugowaard, Almere, Amersfoort, Delft, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hillegom, Spaarndam, Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Heemskerk, Assendelft, Wormer, Castricum, Uitgeest, Zaanstad, Aalsmeer, Badhoevedorp, Leiden, Heerhugowaard, Hilversum en nog veel meer plaatsen in Nederland.

Meer info over onze mobiele frietkraam op locatie?

Meer weten? De Smulbus 24/7 bereikbaar. Klik op 1 van onderstaande buttons.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina