Frietkraam huren op locatie

U wilt een frietkraam huren op locatie voor uw verjaardag of bedrijfsfeest? Dan huurt u een frietkraam bij De Smulbus. Origineel en smakelijk. Het huren van een frietkraam op locatie is eenvoudig: vul het contactformulier op onze website, www.smulbus.nl in, en u hebt nog dezelfde dag antwoord.

De lekkerste frietjes van De Smulbus op locatie

Onze specialiteit is zelfgemaakte, vers gesneden Vlaamse friet! We snijden elke aardappel met de hand, waarna deze wordt voorgebakken en gebakken. In vloeibare plantaardige olie, die veel onverzadigde, gezonde vetten bevat. We noemen dat ‘verantwoord frituren’.

Als u onze frietkraam op locatie wilt huren, krijgt u heerlijke, smakelijke, verantwoorde friet.

Frietkraam met uitstraling

Frietkraam De Smulbus is al vele jaren een vertrouwde verschijning op feesten en bedrijfsevenementen. Onze frietkraam huren zorgt voor een opvallende verschijning op uw feest. Een absolute publiekstrekker die uw evenement nog aantrekkelijker maakt. In onze frietkraam hebben we een krachtige frietoven, zodat we in korte tijd grote hoeveelheden friet kunnen bakken. Groot of klein, u kunt onze frituur voor al uw feesten huren.

Een frietkraam huren doet u bij De Smulbus

Een frietkraam huren op locatie? De Smulbus is het juiste adres hiervoor.  

Afhankelijk van het aantal personen rijden wij door heel Nederland. Een frietkraam op locatie huren is een leuke manier om uw gasten van een voortreffelijke catering te voorzien.  Onze frietkramen voldoet aan de laatste eisen. En is dus de manier om uw feest, communie, buurtfeest, bedrijfsfeest of wat voor feest ook een extra glans te geven.

Natuurlijk komen wij ook bij uw bedrijf of instelling met een frietkraam op uw locatie. Wij verzorgen in iedere regio in Nederland een frietwagen op locatie. Ook op uw evenement kunt u een patatkraam huren. 

Kortom u bent aan het juiste adres bij De Smulbus voor uw snackcatering. Is uw interesse gewekt? Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden. Deze zijn eindeloos te noemen.  

Interesse gewekt? Reserveer nu uw frietkraam!

Binnenkort een feestje? Denk aan het examenfeest van uw zoon of dochter of aan dat bedrijfsfeest wat dit jaar op stapel staat. Maar natuurlijk ook op uw buurtborrel of evenement mag een frietkraam van De Smulbus niet ontbreken, reserveer daarom tijdig uw frietkraam. U kunt bij De Smulbus altijd vrijblijvend een offerte opvragen of direct boeken. Wij verzoeken u middels ons contactformulier zoveel mogelijk informatie in te vullen, zodat wij u een passende offerte kunnen toesturen.  Ook kunt u ons direct bellen of WhatsAppen. 

Bent u geïnteresseerd in onze frietkraam huren voor uw feest? De Smulbus rijdt door heel Nederland! Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina