Op elke gewenste locatie een frietwagen huren

Bouwplaats & Infracatering

Onze mobiele foodtruck is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Sinds enige tijd verzorgen wij ook de catering voor de mensen die buiten aan de weg, het spoor of in de bouw werkzaam zijn, te weten bouwplaats en infracatering. Wij bereiden heerlijke snacks voor kleine bouwplaats projecten, maar ook grote wegenbouw& infracatering projecten zijn voor ons geen onbekend terrein.
De friet wagen is mobiel en dus makkelijk verplaatsbaar.
Zodra het werk van een bepaalde snelweg erop zit, kunnen wij ons verplaatsen naar een ander deel van de weg. Bij dit soort projecten kunt u ons beschouwen als mobiele bedrijfskantine.
De Smulbus kan 24 uur per dag ingezet worden, met een geweldige bemanning.

Veel te bieden

Buiten het standaard snack assortiment, is er een mogelijkheid om de nodige gezonde voeding aan te bieden. Van vers fruit tot een simpel broodje kaas, maar een lekkere tosti behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we zowel warme als koude dranken aan en zelfs in de koude maanden behoort soep tot de mogelijkheden. Kortom genoeg diversiteit om uw personeel of klant te verwennen.

Op zoek naar een goede frietwagen huren

Frietwagen huren? Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar? Wij komen overal op locatie. De ideale oplossing is om de friet wagen van De Smulbus huren. Lekkere en verantwoorde friet uit een feestelijke frietwagen. Ga even naar onze website, www.smulbus.nl, en vul het contactformulier in. Dan heeft u het vandaag nog geregeld.

Lekkere friet

Onze specialiteit is zelfgemaakte Vlaamse friet! Wij snijden de aardappels iedere dag vers met de hand tot prachtige patatten, die in vloeibare, plantaardige olie wordt voor- en afgebakken. Smaakvol en veel gezonder dan de verzadigde vetten waar vaak in wordt gebakken. En dat proeven uw genodigden. Met onze frietwagen krijgt u heerlijke, smaakvolle, verantwoorde patat.

Gezellige frietwagen huren

De patat moet niet alleen lekker en verantwoord zijn. U wilt ook een mooie frietwagen zien. Dat betekent vanzelfsprekend dat u ook een gezellige patatbakker in de frietwagen wilt hebben staan. Daar zorgen wij voor. We zijn een klein bedrijf en weten wie er in de frietkraam staat. Onze frietkraam is altijd bemand door vriendelijke en gezellige mensen die op uw feest compleet maken.

Uw eigen friet wagen huren?

Met onze friet wagen kunt u écht alle kanten op. De Smulbus rijdt namelijk door heel Nederland! En wilt u ook nog iets anders aanbieden naast patat? Ook dat kan met onze friet wagen. U kunt er ook nog uw eigen friet wagen van maken. Wilt u uw logo op de frietwagen? Doen we voor u!

Op maat gemaakte catering voor uw evenement

Bekijk vooral de rest van onze website, want we hebben zoveel te bieden. Staat de het gewenste foodconcept niet op de website? Geen probleem, want we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we ook rekening houden met allergieën en andere dieetwensen, zodat iedereen kan genieten van de hapjes op uw feest.

Meer info over onze frietwagen

Bent u geïnteresseerd in onze wagen? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mail ons, Bel ons of Stuur een Whatsapp bericht.

U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website www.smulbus.nl. Wij beantwoorden uw vraag dezelfde dag nog.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina