Kwalitatieve frietkar huren? Op locatie Alkmaar of omgeving?

Bij een frietkar denkt u terug aan uw jeugd. Zo’n gezellige man in een kraam op de markt, die ter plekke lekkere friet bakte en er voor u een extra portie mayonaise bij deed. Zo’n frietkraam wilt u huren op uw feest. Dan bent u aan het goede adres. Een frietkar huren van De Smulbus haalt u die gezellige sfeer in huis.

Verantwoorde friet in Alkmaar uit onze frietkar

Wij zijn een klein bedrijf met veel ervaring in de fastfoodcatering. Een van onze specialiteiten is onze eigengemaakte Vlaamse patat! We snijden de aardappelen zelf en het voor- en afbakken doen we in gezonde, onverzadigde olie. In onze frietkraam is verantwoord frituren normaal. En dat proeft u. Smaakvollere patat bestaat er niet! Maar we hebben veel meer in huis. Kijk even op onze website, www.smulbus.nl, voor onze andere snackmogelijkheden.

Wat kost een kwalitatieve frietkar huren?

Dan wilt u natuurlijk graag weten wat het huren van een friet kar kost. Maar standaard prijzen hebben we niet. De prijs is afhankelijk van waar uw feest is, voor hoeveel personen wij onze frietkraam moeten inzetten, of u nog andere snacks wilt aanbieden en op welke tijden u onze frietkar op uw feestlocatie wenst. Uw wensen en budget zijn de basis voor een passende prijs.

Meer info over onze frietkar huren op locatie? Alkmaar of omgeving?

Bent u geïnteresseerd in onze friet kar voor uw feest? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mail ons, bel ons of stuur ons een whatsapp bericht.

U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website www.smulbus.nl. Wij beantwoorden uw vraag dezelfde dag nog.

 

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina