Mobiele catering

U bent op zoek naar een betrouwbare partner in mobiele catering? Uw medewerkers werken in een strak tijdschema aan de weg, aan het spoor, in de bouw of een ander voortgaand project. De Smulbus zorgt voor een lekkere lunch of een goede avondmaaltijd voor uw medewerkers. De Smulbus rijdt met hen mee naar de locatie waar zij op dat moment aan het werk zijn.

Mobiele catering als bedrijfskantine

Al langer verzorgen wij de mobiele catering voor mensen die buiten aan de weg, het spoor of in de bouw werkzaam zijn. Wij cateren bouwprojecten, grote wegprojecten en waterbouwprojecten. Omdat wij de snackwagen makkelijk kunnen verplaatsen, is er altijd eetpunt aanwezig op de plek waar die wordt gevraagd, 24 uur per dag. De Smulbus is als het ware een mobiele bedrijfskantine.

Kostenbesparend

Heerlijk zo’n patatje of een broodje hamburger tussendoor. Maar daarnaast bieden we ook soep, tosti’s en gezonde voeding als een lekker broodje kaas en vers fruit. Ook warme en koude dranken nemen we mee. Uw medewerkers komen niets te kort. En wachten is er niet bij. Dus aan uw strakke productieschema wordt niet getornd. Handig, die mobiele catering, maar ook kostenbesparend, dus.

Meer informatie over onze mobiele catering

Bent u geïnteresseerd in onze Smulbus voor uw medewerkers? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mail ons, bel ons of stuur ons een Whatsapp bericht.
U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website www.smulbus.nl. Wij beantwoorden uw vraag dezelfde dag nog.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina