Patatkar huren Haarlem

Patatkar huren Haarlem

Catering op locatie door heel Nederland

Onze patatkar op vele plekken in Nederland, niet alleen in Haarlem of Amsterdam. Buiten de randstad kunt u ook een patat kar huren. Afhankelijk van de aantallen en afstand rijden we door heel Nederland. We staan regelmatig door heel Nederland met onze patatkar van De Smulbus.

Feest met een frietkraam op de bouw

Wij starten met het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. Wij spreken een vaste prijs af waarvoor wij de friet en snacks voor uw medewerkers klaarmaken, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij spreken wij samen een locatie af bepalen een datum, tijdstip en het aantal personen. U wijst ons naar de juiste plek en wij nemen verder het heft in handen.

Snelle bediening

Een groot voordeel van onze catering is, dat we direct mensen kunnen voorzien van een maaltijd. U hoeft niet te wachten en daardoor loopt de planning van uw project eenvoudiger.
Wij zijn bewust een klein bedrijf. Dit heeft als voordeel dat er korte lijnen zijn en ten opzichte van andere cateraars, waardoor we een scherpe prijs bieden.

Veel te bieden

Buiten het standaard snack assortiment, is er een mogelijkheid om de nodige gezonde voeding aan te bieden. Van vers fruit tot een simpel broodje kaas, maar een lekkere tosti behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we zowel warme als koude dranken aan en zelfs in de koude maanden behoort soep tot de mogelijkheden. Kortom genoeg diversiteit om uw personeel of klant te verwennen.

Huur een patatwagen voor uw Infra catering & wegenbouw catering

Onze mobiele foodtruck is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Sinds enige tijd verzorgen wij ook de catering voor de mensen die buiten aan de weg, het spoor of in de bouw werkzaam zijn, te weten bouwplaats en infracatering. Wij bereiden heerlijke snacks voor kleine bouwplaats projecten, maar ook grote wegenbouw& infracatering projecten zijn voor ons geen onbekend terrein.
De frietwagen is mobiel en dus makkelijk verplaatsbaar.
Zodra het werk van een bepaalde snelweg erop zit, kunnen wij ons verplaatsen naar een ander deel van de weg. Bij dit soort projecten kunt u ons beschouwen als mobiele bedrijfskantine.
De Smulbus kan 24 uur per dag ingezet worden, met een geweldige bemanning.

Gezellige patatwagen huren

Patat moet niet alleen lekker en verantwoord zijn, u wilt ook een gezellige patatwagen huren met een vriendelijke patatbakker in. Daar zorgen wij voor. We zijn een klein bedrijf en weten wie er in de patatwagen staat. Onze patatwagen.

Een goede patatwagen huren?

Patatwagen huren? Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Hoorn, Alkmaar? Wij komen overal op locatie. De ideale oplossing is om de patatwagen van De Smulbus huren. Lekkere en verantwoorde friet uit een feestelijke patatwagen. Ga even naar onze website, www.smulbus.nl, en vul het contactformulier in. Dan heeft u het vandaag nog geregeld.

Mobiele Foodtruck als bedrijfskantine?

Onze patatkar kunt u ook huren als mobiele bedrijfskantine. Denk aan wegwerkers en werkers aan het spoor of op een bouwlocatie. Wij verzorgen graag de lunch voor deze mannen. Onze makkelijk verplaatsbare snackkar rijden wij zo door naar de volgende werkplek langs de weg of bouwlocatie. En voor deze harde werkers kunnen we ook een gezond stuk fruit meenemen.

Wij staan voor simpliciteit, kwaliteit en vriendelijkheid

Ons concept is simpel: wij zijn een moderne patatkar op wielen. Wij komen bij u op locatie om u en uw gasten te voorzien van heerlijk verse frieten en snacks. Wij zijn altijd voorzien van een vriendelijke lach en een losse sfeer van communiceren, gewoon zo lekker gewoon.

Het enige dat nodig is om de patatwagen op uw locatie te krijgen is een ruimte waar onze patatwagen (6,5m x 2m) goed in past.

Aan alles is gedacht

Binnenkort een communie in de agenda gepland, een jubileum, hoogtepunt viering of familiefeest? Een bedrijfsfeest, open dag of nieuwjaarsborrel? Bij u thuis of op een andere locatie? Onze frietkraam komt bijna op elke locatie.
Wij beschikken over eigen statafels die desgewenst meegaan. Van A tot Z is aan alles gedacht. Van prullenbakken tot eigen stroomvoorziening.

U kunt onze patatkar huren in o.a. in Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Beverwijk, Zaandam, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Alkmaar, Heerhugowaard, Almere, Amersfoort, Delft, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hillegom, Spaarndam, Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Heemskerk, Assendelft, Wormer, Castricum, Uitgeest, Zaanstad, Aalsmeer, Badhoevedorp, Leiden, Hilversum en nog veel meer plaatsen in Nederland.

Meer info over onze mobiele patatkar op locatie

Bent u geïnteresseerd in een mobiele frietkraam voor uw feest? Wij zijn 24/7 bereikbaar. Klik op 1 van onderstaande buttons.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina