Patatkraam op locatie in Almere

Een Patatkraam op locatie in Almere

Patatkraam op locatie in Almere, Amsterdam, Hoorn of andere omgeving nodig? De Smulbus is de basis van ons bedrijf.
Ons aanbod is heel divers, u kunt enkel handgesneden patat of snacks bestellen, maar “onbeperkt eten” behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we op verzoek op elke locatie (fris)dranken, koffie, ijsjes, snoep, tosti’s, bittergarnituur, soep, en fruit aanbieden.

Ee mobiele patatkraam huren kan al vanaf € 595,00 ex. 9% btw. Onze wagen is uitsluitend met bemanning in te huren.

Prijzen

Ieder (bedrijfs)feest, evenement of catering locatie is weer anders. Daarom kunnen wij u helaas geen standaardprijzen tonen.

De prijs is gebaseerd op diverse factoren, namelijk: de afstand, het aantal personen, de eetwensen en tijden.  Naar aanleiding van deze gegevens, kunnen we voor u een passende vrijblijvende offerte maken.
Wij begrijpen maar al te goed dat u meteen prijzen had willen zien, daarom kunt u ons direct bellen of het contactformulier invullen. Wij proberen dezelfde dag uw mail te beantwoorden.

Patatkraam met uitstraling

Patatkraam De Smulbus is al vele jaren een vertrouwde verschijning op feesten en bedrijfsevenementen. Onze patatkraam huren zorgt voor een opvallende verschijning op uw feest. Een absolute publiekstrekker die uw evenement nog aantrekkelijker maakt. In onze patatkraam hebben we een krachtige frietoven, zodat we in korte tijd grote hoeveelheden friet kunnen bakken. Groot of klein, u kunt onze frituur voor al uw feesten huren.

Geen omkijken

Onze ervaring en professionaliteit voorzien uw gasten van een heerlijke en snelle maaltijd. We werken uitsluitend met de beste aardappels van Hollandse bodem, jawel geen import of klant en klare dozen patat. Een knapperig frietje of een pittige snack uit onze mobiele foodtruck op locatie staat altijd garant voor kwaliteit en succes.

De frietkraam op locatie van De Smulbus kent daarnaast nog meer voordelen. Zo hoeft u niet zelf voor de catering te zorgen. Dit bespaart veel tijd en werk in de voorbereidingen van uw evenement of feest. U hoeft letterlijk voor niets te zorgen. Nou ja…. bijna niets, het enige wat u dient te verzorgen is dat onze patatkraam een mooi plekje krijgt waar wij uw medewerkers of gasten verwennen met de lekkerste snacks.

Binnenkort een feest bruiloft of ander evenement en wil je jouw gasten laten genieten van de lekkerste frietjes?

De mobiele foodtruck is dé patatkraam op locatie die u kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Een patatkraam huren is hartstikke leuk voor op ieder familiefeestje, personeelsfeest, verjaardagsfeest, bruiloft, schoolfeest, verenigingsuitje of als je iets anders hebt te vieren.

Verantwoorde friet in Almere uit onze frietkraam

Wij zijn een klein bedrijf met veel ervaring in de fastfoodcatering. Een van onze specialiteiten is onze eigengemaakte Vlaamse patat en daar zijn we trots op. We snijden de aardappelen zelf en het voor- en afbakken doen we in gezonde, onverzadigde olie. In onze frietkraam is verantwoord frituren normaal. En dat proeft u. Smaakvollere patat bestaat er niet! Maar we hebben veel meer in huis. Kijk even op onze website, www.smulbus.nl, voor onze andere snackmogelijkheden.

Patatkraam op de bouw

Wilt u graag een patatkraam huren op de bouw of aan de weg? Patatkraam De Smulbus is uw cateringpartner op elke denkbare locatie. Zelfs voor de moeilijk bereikbare locaties deinzen wij niet terug. Wij verzorgen met onze goed verzorgde patatkraam, verse frieten met hoogwaardige snacks en op verzoek frisdranken.

Ook een patatkraam huren?

U kunt frietkraam De Smulbus huren in o.a. in Almere, Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Beverwijk, Zaandam, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Alkmaar, Heerhugowaard, Almere, Amersfoort, Delft, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hillegom, Spaarndam, Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Heemskerk, Assendelft, Wormer, Castricum, Uitgeest, Zaanstad, Aalsmeer, Badhoevedorp, Leiden, Hilversum en nog veel meer plaatsen in Nederland.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina