Patatkraam huren Noord-Holland

Wilt een gezellige patatkraam huren voor uw bedrijfs- of familiefeest in Noord-Holland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Smulbus uit Noord-Holland biedt u volop keuze. Even mailen naar info@smulbus.nl en het is dezelfde dag nog geregeld.

Verantwoorde patat uit onze patatkraam

Patat bakken is ons vak en dat doen we graag. Maar dan ook graag verantwoord. Bij de patatkraam van De Smulbus krijgt u echt lekkere en verantwoorde Vlaamse patat. Elke aardappel gaat door de hand, wij snijden namelijk iedere dag de aardappelen zelf en bakken de patat in onverzadigde olie. Dat is lekker én gezond. En dat proeft u! De smaakvolle patat uit onze patatkraam mag u niet missen op uw feest.

Gezellige patatkraam huren

Maar de patat moet niet alleen lekker en verantwoord zijn. U wilt een gezellige patatkraam huren voor een feest? Dat betekent dat u ook een gezellige patatbakker in de kraam wilt hebben staan. Daar zorgen wij voor. We zijn een klein bedrijf en weten wie er in de patatkraam staat. Onze patatkraam is altijd bemand door vriendelijke en gezellige mensen die op uw feestje niet misstaan.

Meer info over onze patatkraam

Bent u geïnteresseerd in een patatkraam voor uw feest? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mail ons, Bel ons of Stuur een Whatsapp bericht.

U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website www.smulbus.nl. Wij beantwoorden uw vraag dezelfde dag nog.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina