Patatwagen op locatie regio Amsterdam

Patatwagen op locatie in Amsterdam of omgeving nodig? Voor een verjaardag, bedrijfsfeest of evenement bent u op het goede adres voor een goede en gezellige patatwagen!
Met lekkere en verantwoorde snacks komen we bij u langs door heel Nederland. Mail ons even, info@smulbus.nl. U krijgt vandaag nog antwoord. Dan heeft u het maar meteen geregeld!

Binnenkort een feest bruiloft of ander evenement en wil je jouw gasten laten genieten van de lekkerste frietjes?

De mobiele foodtruck is dé patatwagen op locatie die u op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Een patatwagen huren is hartstikke leuk voor op ieder familiefeestje, personeelsfeest, verjaardagsfeest, bruiloft, schoolfeest, verenigingsuitje of als je iets anders hebt te vieren

Veel keus met onze patatwagen op locatie

Wilt u alleen patat aanbieden of ook andere warme snacks als soep, tosti’s of bittergarnituur? Wilt u ook frisdranken en koffie door ons laten serveren? De keuze bieden uit ijsjes of snoep? Met onze patatwagen op locatie kunt u alle kanten op. Zelfs ‘onbeperkt eten’ behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring als kwalitatieve snackcateraar en denken graag met u mee over een succesvol aanbod van lekkere snacks om uw evenement tot een succes te maken!

De Patatwagen met heerlijke friet op locatie

Bij De Smulbus is het mogelijk om een Patatwagen op locatie te huren in Utrecht, Amsterdam, Hoorn, Amersfoort en diverse andere steden of dorpen. Uw feest, bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, bouwplaats locaties of andere festiviteiten, worden extra leuk met onze Patatwagen op locatie. U kunt deze Patatwagen op locatie huren in alle andere steden en dorpen van het land. We rijden van noord naar zuid en van oost naar west.

Wat nemen we mee wanneer u hebt gekozen om een Patatwagen op locatie te huren huren? U en uw gasten zullen genieten van de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar handgesneden Vlaamse friet. Daarbij horen natuurlijk lekkere sausjes en ijs om het plaatje compleet te maken. We hebben verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen. Zo weet u van te voren al wat het gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Meer foodtrucks op locatie nodig?

Heeft u een groot evenement en wilt u diversiteit, dan hebben we ook een hotdogkar tot onze beschikking. De hotdog kar kan tot 300 hotdogs per uur aanbieden. Uw gasten garneren hun lekkere hotdog zelf met zuurkool, uitjes, augurkjes en saus. Een heerlijke aanvulling op onze snackwagen.

Wij staan voor simpliciteit, kwaliteit en vriendelijkheid

Ons concept is simpel: wij zijn een moderne patatwagen op wielen. Wij komen bij u op locatie om u en uw gasten te voorzien van heerlijk verse frieten en snacks. Wij zijn altijd voorzien van een vriendelijke lach en een losse sfeer van communiceren, gewoon zo lekker gewoon.

Het enige dat nodig is om de patatwagen op uw locatie te krijgen is een ruimte waar onze patatwagen (6,5m x 2m) goed in past.

Patatwagen op locatie huren in Noord-Holland en geheel Nederland

Wilt u uw feest of familiedag in Amsterdam of elders in Noord-Holland compleet maken door het huren van een patatkraam op locatie? Dan bent u bij De Smulbus aan het juiste adres.

Een patatwagen op locatie huren doet u bij De Smulbus gewoon met een patatwagen aan huis

Wij maken ieder feest compleet door met onze mobiele patatwagen verhuur op locatie te komen. Door onze ruime ervaring op het gebied van patatkraam verhuur, wordt uw feest gegarandeerd een succes.

Natuurlijk komen wij niet alleen in Noord-Holland met onze patatkraam, maar ook in de andere provincies kunt u de patatwagen op locatie huren in Zuid-Holland of Utrecht. Wij komen overal met onze patatwagen op locatie. Voor een overzicht van ons aanbod, kijkt u op de pagina.

 

Meer info over onze patatwagen op locatie in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in onze patatwagen op locatie voor uw feest? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

 

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina