Filmopnames Hotdog Kraam Brussel

Movie Première “Hotdogs By Smulbus”

In een wereld vol actie en drama, schittert een heldin die ook haar eigen stunts doet. Met haar lekkere toppings steelt zij de show in “Hotdogs By Smulbus“. In de heat of the moment tussen de warme worsten door, verzorgde ze ook voor de crew tussen de scènes door, lekkere hotdogs met sappige worsten.

In de smalle straatjes van Brussel, rollend over kasseien, heeft ze haar ware bestemming gevonden. Met haar blauw witte parasol vormt zij een vrolijk contrast tussen de prachtige gevels en middeleeuwse charme. Terwijl de overige acteurs hun tekst proberen te onthouden, schittert ze als iconische Amerikaanse Hotdogkar.

In de film “Hotdogs By Smulbus“, steelt de Amerikaanse Hotdogkar de show met haar authentieke Amerikaanse flair, tussen de Grote Markt en Manneken Pis. Zij bewijst dat hotdogs de internationale taal van genieten is.

Bon Appétit en filmplezier gegarandeerd! 🌭🎬

Filmopnames Hotdog kraam Locatie Brussel – België, nieuwe serie “Dood Spoor”. Medio 2025 Vlaamse televisie.


Nieuw!

Wegens succes en de grote vraag die net zo heet is als onze worsten, presenteren we vol trots onze tweede Amerikaanse Hotdogkar XL. Dezelfde Amerikaanse looks, maar dan net een tikkeltje groter en stoerder.

Hotdogkraam huren
Hotdog kar op locatie

Hotdogkraam XL: omdat een hogere capaciteit gelijk staat aan meer hotdogs per uur, wat weer resulteert in een explosieve toename van blije mensen per hap!
Met onze Hotdogs gaan zelfs de meest serieuze gezichtsspieren glimlachen
Succes verzekerd!🌭😋

Ook trek gekregen en een Hotdog kraam huren? Kijk snel op site naar de Werkwijze & Tarieven. Wie weet staat er binnenkort op jouw “filmset” ook een hotdogkar, want zelfs Hollywood heeft af en toe een worstenpauze nodig!

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina