De Smulbus - snackwagen op locatie huren

Hotdogkar huren Sassenheim, ook trek gekregen?

Hotdogs & Beer, wat wil je nog meer?

Kega Sassenheim
Locatie Sassenheim
Bedrijf Kega

American hotdogs & Budweiser

Amerikaans thema bij #kega Sassenheim.

Hotdogs & Budweiser.
Amerikaanser kan het niet, wat wil je nog meer??

Met dank aan Kega retail voor de mooie opdracht!

Hotdogkraam op locatie

Wij serveren uw gasten een overheerlijke Amerikaanse Hotdog. Onze standaard sauzen en toppings zijn ketchup, curry, mosterd, chilisaus en mayonaise. Ook gebakken uitjes, augurken, verse uitjes en natuurlijk zuurkool ontbreken niet. In overleg zijn de toppings uit te breiden.

Wij bereiden de lekkerste worsten voor onze hotdogs. Op verzoek is het mogelijk hotdog worsten te bereiden  van 100% kippenvlees. Ook bestaat er de mogelijkheid om vegetarische of glutenvrije hotdogs aan te bieden, dit weliswaar tegen een meerprijs, afhankelijk van het aantal personen. 

De hotdog kraam wordt verhuurd met alles erop en eraan. Dus inclusief de broodjes, worsten, sauzen, toppings, servetten, hotdogbakjes, schaaltjes en bestek voor de toppings etc. Aan u de keuze of u de broodjes zelf wilt serveren, of het door ons laat doen. 

Een hotdogkar huren met personeel? Een kleine of een grote hotdogkar? Alles is bespreekbaar.

Onze hotdogkar uitsluitend te huur inclusief bemanning.

Wij leveren maatwerk. Indien u direct prijsinformatie wenst, klik dan op een contact formulier of neem telefonisch contact met ons op.

Hotdogkar huren op een beurs of evenement?

Bent u op zoek naar iets origineels op uw evenement als lunch of ter promotie van uw bedrijf tijdens een beurs? Wat dacht u van een lekkere hotdog? Wist u dat in Amerika hotdogs onmisbaar zijn tijdens een honkbalwedstrijd. Daarnaast is het geen alledaagse snack, waardoor iedereen wel een lekkere warme hotdog kan waarderen.

Uiteraard leveren wij ook de broodjes, worsten, diverse sauzen, toppings en garnituur. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, alles is bespreekbaar.

Minimum- /Starttarrief

Let op! Onze hotdogkar is uitsluitend met bemanning te huur, tegen een minimum- / startprijs van € 550,00 ex. eventuele parkeerkosten en 9% btw. Deze prijs is inclusief etenswaren, bemanning, hotdogkar en voorrijkosten. De hotdogkar is niet los te huur voor eigen gebruik.

Wij zijn ook te volgen op social media. Zie onze pagina’s voor meer foto’s.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina