Een Smakelijk Avontuur op de Open Dag 2024 van ROC Airport Hoofddorp: Gratis Hotdogs van Onze Hotdogkar!

Een Smakelijke Terugblik op de Open Dag van ROC College Airport 2024 met onze HotDog kar

In 2024 hadden we het genoegen om onze hotdogkar XL te parkeren te midden van indrukwekkende vliegtuigen en helikopters tijdens de jaarlijkse open dag van het ROC College Airport.

Onze hotdogkar stond op een bijzondere plek, geplaatst tussen vliegtuigen en helikopters. De geur van worstjes vermengde zich met de opwindende atmosfeer van de luchtvaartschool.

Het enthousiasme was voelbaar terwijl de rij zich vormde. Studenten, docenten en bezoekers stonden geduldig op hun beurt te wachten. De hotdogkar werd al snel een centraal punt van ontmoeting, waar mensen samenkwamen om te genieten van een hapje tussen de vliegtuigen door.

De gratis hotdogs waren ontzettend populair en verdwenen als sneeuw voor de zon…. einde van de dag was er geen hotdogworst meer te bekennen…… alles op! We waren blij om onze culinaire bijdrage aan de open dag toe te voegen, met blije gezichten. Wij van De Smulbus hebben de opendag van het ROC College Airport in 2024 als een leuke herinnering ervaren. Unieke plek tussen de vliegtuigen en helikopters, maar ook vanwege de leuke bezoekers, studenten en docenten.

Korte samenvatting filmpje zien? Klik op deze link voor de leuke video op YouTube

Ook een opendag organiseren met onze Hotdogkar? Bekijk onze website voor alle mogelijkheden.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina