Snackkar huren op locatie Zaandam

Snackkar huren Zaandam

Binnenkort een feestje, bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement in Zaandam of elders? Uw gasten laten genieten van de lekkerste ambachtelijke frietjes?

Wilt u alleen patat aanbieden of ook andere warme snacks zoals soep, tosti’s en bittergarnituur? Wilt u ook frisdranken en koffie door ons laten serveren? Met onze snackkar op locatie kunt u alle kanten op. Zelfs ‘onbeperkt eten’ behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring als kwalitatieve snackcateraar en denken graag met u mee over een succesvol aanbod van lekkere snacks om uw evenement tot een succes te maken!

Meesters in patat bakken

Als u een snackkar op locatie wilt huren dan bent u bij De Smulbus aan het juiste adres. Vanuit onze prachtige foodtruck voorzien we uw gasten van een heerlijk knapperig frietje en een perfect bereide snack. Of dit nu op een klein besloten feest is of een groot hip festival. Met onze snackkar wordt het gegarandeerd een succes.

Voor elke gelegenheid een passend pakket

Onze snackkar huren? Deze is al te huur vanaf € 595,00 dit is inclusief eventuele voorrijkosten en reistijd, echter ex. 9% btw. Na overleg bieden we u verschillende opties of een passend pakket aan. Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte staan enkele mogelijkheden vermeld.

Heerlijk snacken op bijna iedere locatie
Feesten is leuk, heel leuk zelfs. Maar, het organiseren van een feest, dat is natuurlijk wel even een serieuze zaak. En een slechte organisatie kan de feestvreugde jammer genoeg ook de pret drukken. Maak van zo’n eenmalige gebeurtenis een hoogtepunt. Wij van De Smulbus hebben van feesten een vak gemaakt neem daarom eerst even contact op.

Geen omkijken

Onze ervaring en professionaliteit voorzien uw gasten van een heerlijke en snelle maaltijd. We werken uitsluitend met de beste aardappels van Hollandse bodem, jawel geen import of klant en klare dozen patat. Een knapperig frietje of een pittige snack uit onze mobiele foodtruck op locatie staat altijd garant voor kwaliteit en succes.

Snackkar De Smulbus kent daarnaast nog meer voordelen. Zo hoeft u niet zelf voor de catering te zorgen. Dit bespaart veel tijd en werk in de voorbereidingen van uw evenement of feest. U hoeft letterlijk voor niets te zorgen. Nou ja…. bijna niets, het enige wat u dient te verzorgen is dat onze snackkar een mooie locatie krijgt waar wij uw medewerkers of gasten verwennen met de lekkerste snacks.

Een hotdogkraam, een extra aanvulling voor uw feest

Bent u op zoek naar een extra aanvulling voor uw feest en wilt u iets origineels? Wat dacht u van een hotdogkraam? Hotdogs zijn geen alledaagse snacks, waardoor iedereen wel een lekkere warme hotdog kan waarderen.

Uiteraard leveren wij ook de broodjes, worsten, diverse sauzen, toppings en garnituur. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, alles is bespreekbaar. 

In overleg maken wij een passende offerte afgestemd op uw feest en het aantal mensen.

Een hotdog kar huren? U kunt in het contact formulier uw wensen vermelden.

Een snackkar huren op de Bouwplaats of Infra catering?

Onze mobiele snackkar is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Sinds enige tijd verzorgen wij ook de catering voor de mensen die buiten aan de weg, het spoor of in de bouw werkzaam zijn, te weten bouwplaats en infracatering. Wij bereiden heerlijke snacks voor kleine bouwplaats projecten, maar ook grote wegenbouw& infracatering projecten zijn voor ons geen onbekend terrein.

De snackkar is mobiel en dus makkelijk verplaatsbaar.
Zodra het werk van een bepaalde snelweg erop zit, kunnen wij ons verplaatsen naar een ander deel van de weg. Bij dit soort projecten kunt u ons beschouwen als mobiele bedrijfskantine.
De Smulbus kan 24 uur per dag ingezet worden, met een geweldige bemanning.

Ook een snackkar op locatie huren?

U kunt een snackkar op locatie huren in o.a. in Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Beverwijk, Zaandam, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Alkmaar, Heerhugowaard, Almere, Amersfoort, Delft, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hillegom, Spaarndam, Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Heemskerk, Assendelft, Wormer, Castricum, Uitgeest, Zaanstad, Aalsmeer, Badhoevedorp, Leiden, Hilversum, Zaandam en nog veel meer plaatsen in Nederland.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina