Snackkar op Locatie Amsterdam e.o.

Snackkar op locatie Amsterdam e.o.?

Wilt een gezellige snackkar op locatie voor uw bedrijfs- of familiefeest in Noord-Holland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Smulbus uit Noord-Holland biedt u volop keuze. Even mailen naar info@smulbus.nl en het is dezelfde dag nog geregeld.

De Smulbus voor uw Infracatering

De gemiddelde bouwvakker of mensen die met hun handen in de buitenlucht werken, genieten het meest van een patatje of een broodje hamburger.

Veel te bieden

Buiten het standaard snack assortiment, is er een mogelijkheid om de nodige gezonde voeding aan te bieden. Van vers fruit tot een simpel broodje kaas, maar een lekkere tosti behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we zowel warme als koude dranken aan en zelfs in de koude maanden behoort soep tot de mogelijkheden. Kortom genoeg diversiteit om uw personeel of klant te verwennen.

Snelle bediening

Een groot voordeel van onze catering is, dat we direct mensen kunnen voorzien van een maaltijd. U hoeft niet te wachten en daardoor loopt de planning van uw project eenvoudiger.
Wij zijn bewust een klein bedrijf. Dit heeft als voordeel dat er korte lijnen zijn en ten opzichte van andere cateraars, waardoor we een scherpe prijs bieden.

Snackkar op de bouw

Wilt u graag een snackkar op locatie op de bouw? Snackkar De Smulbus is uw cateringpartner op elke denkbare locatie. Zelfs voor de moeilijk bereikbare locaties deinzen wij niet terug. Wij verzorgen met onze goed verzorgde patatkraam, verse frieten met hoogwaardige snacks en op verzoek frisdranken.

Feest met een frietkraam op de bouw

Wij starten met het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. Wij spreken een vaste prijs af waarvoor wij de friet en snacks voor uw medewerkers klaarmaken, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij spreken wij samen een locatie af bepalen een datum, tijdstip en het aantal personen. U wijst ons naar de juiste plek en wij nemen verder het heft in handen.

Hoogste punt viering bouw

Naast de heerlijke Vlaamse frieten en snacks, kunnen wij ook frisdrank, bier en ijsjes aanbieden. Welk feest of viering u heeft, wij staan graag voor je klaar met onze snackwagen. We bereiden de heerlijkste de menu’s in anderhalf uur. We zijn dan ongeveer een uur van te voeren aanwezig om alles klaar te zetten. We nemen de prullenbakken mee. Na afloop ruimen we alles netjes op, u ook niks hoeft op te ruimen na de tijd en lekker schoon blijft. Daarnaast nemen we standaard 2 statafels mee, op verzoek kunnen we meerdere tafels meenemen.

Catering op locatie door heel Nederland

We staan op vele plekken in Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Aalsmeer, Hoofddorp enzovoort. Buiten de randstad kunt u ons ook vinden. Afhankelijk van de aantallen en afstand komen we door heel Nederland. Eigenlijk staan we regelmatig in heel Nederland met onze frietwagen van De Smulbus.

Snacken op bouwlocaties voor een vast bedrag

Het voordeel van onze formule is dat we vooraf een vast bedrag afspreken, dat is voor beide partijen handig. U weet wat de kosten zijn, wij weten hoeveel we mee moeten nemen. Standaard nemen we 10% extra mee voor onvoorziene gasten, bent u ervan verzekerd dat iedereen wordt voorzien van een heerlijke maaltijd.
Een vast bedrag geeft de zekerheid dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Boek een snackkar op locatie

Met de snackkar van De Smulbus laat u iedereen genieten van een portie frietjes, snacks en diverse sausen. Wilt u een geslaagd feest op de bouw? Neem vandaag nog contact met ons op om de catering door te nemen.

Meer info over onze snackkar op locatie

Bent u geïnteresseerd in een snackkar op locatie voor uw feest? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mail ons, Bel ons of Stuur een Whatsapp bericht.

U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website www.smulbus.nl. Wij beantwoorden uw vraag dezelfde dag nog.

Social media

Om een indruk te krijgen van onze Smulbus, zie onze website of onze facebookpagina voor recente boekingen met foto’s.

Hoorn – Amsterdam – Utrecht – Hoofddorp – Beverwijk – Zaandam – Haarlem – Purmerend – Hilversum -Alkmaar – Heerhugowaard – Almere – Amersfoort – Delft – Heemstede – Aerdenhout – Bennebroek – Hillegom – Spaarndam – Bloemendaal – IJmuiden -Velsen – Heemskerk, Assendelft, Wormer – Castricum – Uitgeest – Zaanstad – Aalsmeer – Badhoevedorp – Leiden – Hilversum – Schagen – Zwaag – Middenmeer – Medemblik – Wognum – Enkhuizen – Schoorl -Bergen – Egmond – Heiloo – Wormerveer – Middenbeemster – Zandvoort – Amstelveen – Schiphol – Muiden – Breukelen – Mijdrecht – Maarssen – Alphen aan den Rijn – Lisse – Noordwijk – Wassenaar – Scheveningen – Den Haag – Ter Aar Woerden – Mijdrecht – Naarden – Bussum – Huizen – Baarn – Soest – Zeist – Nieuw-Vennep – Hillegom – Noordwijkerhout – Uithoorn – Sassenheim – Oegstgeest – Leiden – Amsterdam-Zuid – Amsterdam-West – Amsterdam-Noord – Amsterdam-Oost – Westpoort – Volendam – Warder – Avenhorn – Akersloot Schagen – Ursem

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina