Snackwagen huren Amsterdam

Gezellige snackwagen huren Amsterdam

Patat moet niet alleen lekker en verantwoord zijn. U wilt ook een gezellige snackwagen voor de deur. Dat betekent dat u ook een gezellige patatbakker in de kraam wilt hebben. Daar zorgen wij voor. We zijn een klein bedrijf en weten wie er in de snackkar staat. De Smulbus is altijd bemand door vriendelijke en gezellige mensen die op uw feestje niet misstaan.

Ambachtelijke friet

Onze specialiteit is zelfgemaakte Vlaamse friet! Wij snijden de aardappels iedere dag vers en met de hand tot prachtige patatten, die in vloeibare, plantaardige olie wordt voor- en afgebakken. Smaakvol en veel gezonder dan de verzadigde vetten waar vaak in wordt gebakken. En dat proeven uw genodigden. Met onze snackwagen krijgt u de heerlijkste, smaakvolle, verantwoorde patat.

Wat kost een patatkraam op locatie?

U wilt natuurlijk weten wat een patatkraam op locatie kost. Standaard prijzen hebben we niet. De prijs is afhankelijk van waar het feest wordt gehouden, voor hoeveel personen en de eetwensen. Uw wensen en budget zijn de basis voor een passende prijs.

Snackwagen Amsterdam

U kunt bij ons een snackwagen huren in Amsterdam voor privé feesten, partijen tot evenementen. Inhuren op locatie gebeurt vaak op basis van afkoop.
Een Frietwagen op locatie kan al vanaf € 595,00. U kunt dan met het gezelschap 1 uur tot 1,5 uur onbeperkt smullen uit een heerlijk snack assortiment.

Veel te bieden

Buiten het standaard snack assortiment, is er een mogelijkheid om de nodige gezonde voeding aan te bieden. Van vers fruit tot een simpel broodje kaas, maar een lekkere tosti behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we zowel warme als koude dranken aan en zelfs in de koude maanden behoort soep tot de mogelijkheden. Kortom genoeg diversiteit om uw personeel of klant te verwennen.

Snackwagen en meer….

U wilt een snackwagen huren voor regio Amsterdam of Utrecht? Dan bent u bij De Smulbus op het juiste adres. U heeft keuze uit onze snackwagen en Amerikaanse hofdogkar. Kijk even op onze website en leest wat de mogelijkheden zijn voor de hotdogkar.
Wilt u gelijk een prijs weten, vul dan het contactformulier in en ontvang dezelfde dag een prijsopgave, bellen kan ook. Lekker en eenvoudig.

Hoogste punt viering op een bouwplaats

Naast de heerlijke Vlaamse frieten en snacks, kunnen wij ook frisdrank, bier en ijsjes aanbieden. Welk feest of viering u heeft, wij staan graag voor je klaar met onze snackwagen. We bereiden de heerlijkste de menu’s in anderhalf uur. We zijn dan ongeveer een uur van te voeren aanwezig om alles klaar te zetten. We nemen de prullenbakken mee. Na afloop ruimen we alles netjes op, u ook niks hoeft op te ruimen na de tijd en lekker schoon blijft. Daarnaast nemen we standaard 2 statafels mee, op verzoek kunnen we meerdere tafels meenemen.

Catering op locatie door heel Nederland

We staan op vele plekken, niet alleen in Amsterdam. Buiten de randstad kunt u ons ook vinden. Afhankelijk van de aantallen en afstand komen we door heel Nederland. Eigenlijk staan we regelmatig in heel Nederland met onze snackwagenwagen van De Smulbus.

Waar staan wij?

U kunt snackwagen De Smulbus huren in o.a. in Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Beverwijk, Zaandam, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Alkmaar, Heerhugowaard, Almere, Amersfoort, Delft, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hillegom, Spaarndam, Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Heemskerk, Assendelft, Wormer, Castricum, Uitgeest, Zaanstad, Aalsmeer, Badhoevedorp, Leiden, Hilversum en nog veel meer plaatsen in Nederland.

Meer info over De Smulbus regio Noord-Holland?

Bent u geïnteresseerd in onze friet kar voor uw feest? Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mail ons, bel ons of stuur ons een whatsapp bericht.

U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website www.smulbus.nl. Wij beantwoorden uw vraag dezelfde dag nog.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina