Vegetarische snacks

Aanbod vegetarische snacks

Steeds meer mensen gaan bewuster eten en kiezen ervoor om minder of geen vlees te eten. Ook hierin is snackwagen De Smulbus vooruitstrevend.
Wij houden het aanbod van vegetarische snacks nauwlettend in de gaten.
Zodra er een nieuw product op de markt komt en deze onze smaaktest doorstaat, nemen we het product op in ons vegetarisch snack assortiment.
Veel vegetarische producten kunnen (helaas) nog niet in het frituur. Op dit moment bestaat ons aanbod uit kaassouffle, bamischijf, Groninger eierbal, frikandel en kroket van de ”Vegetarische Slager”.
De kaassouffle en bamischijf zitten standaard in ons assortiment.

Nieuw in ons assortiment

Nieuw in ons assortiment, de gefrituurde vega-frikandel! 

De vegetarische frikandel is een uitbreiding van de vegetarische producten die De Smulbus in haar assortiment heeft. De frikandel is ontwikkeld in samenwerking met de Vegetarische Slager en is onder meer gemaakt met soja, waaronder eiwit en vezels, en de bekende frikandelkruiden.

Als vegetariër is een bezoekje aan de snackkar soms toch een uitdaging. Naast een frietje wil je ook een lekkere snack, maar veel meer keuze dan een vegetarische loempia, bamischijf of kaassoufflé is er niet. En je weet nog goed hoe lekker die frikandel smaakte toen je wel nog vlees at?

Gelukkig hoef je niet meer te wachten om een vegetarische frikandel te bestellen. Met deze uitbreiding op ons succesvolle vega-assortiment kan iedereen genieten van een vleesloze snack’.

de smulbus vegan smulkroketten vegetarische snack

Informeer naar ons vega-assortiment en de prijzen.

Frietkraam op locatie?

Bent U geïnteresseerd in onze catering voor uw evenement?
Wilt U meer informatie over het huren van een snackwagen of onze beschikbaarheid?
Neem contact op via een van onderstaande buttons.

Deel deze pagina